Toksnöa???

Vem är det som beställt att det ska toksnöa? det är då inte jag iaf, för jag vill ha vår! Jag vill ha min lilla bebbe här å så VÅR, promenera med vagnen in till Lerum å vara en lattemorsa! Ha barnvagnsrace men de andra mammorna :D det ser jag fram emot!


Helgen har varit ganska lugn, var på Mollys 2:årskalas i lördags där det serverades både god mat å goda tårtor:) Å innan kalaset så hade jag Clara en stund å vi lekte å kollade på film å åt god mat å så fick hon även sovit en stund:) Trodde aldrig att hon skulle somna i våran säng, men ack så fel, ja la henne i sängen å stängde dörren sen var det tyst :) Duktiga tjejjen!!

Sen har vi då bebismagen som växer så det knakar å så jag med den då såklart

Här är en bild från v 38


Måste även visa vad vi var å handlade på babyshopen igår :)
Köpte detta sätt till vagn/vagga å så ett gosedjur :)


Snälla bebbe kom snart, börjar bli tyngre å tyngre!!
Vill se dig!! <3


All tid i världen men ändå inte

Är så grymt uttråkad idag, vill göra sååå mycket och har ju massa tid till det med meeeen är man "lat" så e man.. börjar tröttna lite på att vara gravid och lääängtar så mycket att få träffa den lill*...

I torsdags skulle jag å Gabriel hem till Jessica å Jonas å spela spel, vilket hade vartit trevligt. När vi kom dit så hade de en överraskning åt mig en BABYSHOWER, snacka om att jag blev chockad men ack så skoj det var...
Tack ännu en gång alla som var där å gjorde kvällen<3 tack!! Fick så mycket fina grejjer å allt är uppackat och kläderna är tvättade! När bebisen kommit så ska jag skaffa mig en scrapbook och sätta in bilder på er som var där och lite annat smått å gott:)



I fredags så fick jag finbesök av Sarah å Carin, vilket var mycket trevligt. Satt å tjötade, drack fanta å åt snacks, å tiden bara sprang iväg. Vad har hänt med ens liv egentligen, varför gör man inte sånt här oftare.. eller iaf jag!!??



I lördags så blev det en sväng till Allum med Maria S å Karro, va verkligen tvungen att köpa ett par nya mammatights å så amningsbhar som jag hoppas kommer till användning:) Sen fikade vi på det nya fiket i Allum å jag köpte världens godaste äpple å kanel muffin *mums*, åt en söndags med när jag å älsklingen var på allum efter att ha varít på Östra sjukhuset en sväng så han vet var han ska parkera sen när det e dax:)



Japp å idag är det tisdag å vad ska man hitta på?? sätta på musik å städa kanske?? E rätt trött på det iofs!
Men vad gör man inte för att få tiden att gå;)



Blöjtårtan som Jessica å Becca hade pysslat ihop på Babyshowern <3


Ha re gött <3

28 dagar

Är fortfarande lite kass på att uppdatera mig här ;) Men nu i det sista så har iaf min hosta lagt sig, vilket sparar några krafter till att göra nått annat!!
Men nu har jag åkt på nått nytt å det är halsbränna på nätterna som hindrar mig från att sova, fast jag har nog kommit på hur jag ska lösa det. Jag ska nog inte äta för "mycket" och inte heller för sent på kvällen! Inatt hade jag bara en liten liten klump i halsen, så är någorlunda utvilad.

Igår var jag å Älsklingen på MVC å mätte mig, lyssnade på hjärtljudet, tog järnvärde och allt detta såg bra ut, jag skulle även berätta vad jag ville ha för smärtstillande på förlossningen och bad henne att skriva INTE KVADDLAR ( som är sterilt vatten som man sprutar in under huden).

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, har köpt ingredienser till att baka bullar så det hade jag tänkt mig iaf!! så får vi hoppas på att vi klarar av att ha dom i frysen tills man får besök här hemma ;) det har ju inte funkat så bra när jag bakat kolakakor!!

Nä nu ska jag ta disken, så att jag får plats att baka!

Hej hopp

sjuker

Idag när jag vaknade hade jag inte bara hosta som jag haft ett tag nu utan halsen gjorde ont... va e detta!!!? Vill inte sitta här hemma å känna mig instängd....

Ja vad har hänt sen jag sist var inne å skrev...? Hmm Jo den 2:e Januari födde min vän Michaela en liten Hugo, åå va glad jag är för deras skull och Grattis ännu en gång Ela <3

Vi har grejjat lite i bebberummet och kommit en bit på vägen, Gabriel (å lite jag) har rivit ner de stora skåpen som satt som berget, å vips så var rummet dubbelt så stort :) Jag har även spacklat igen alla hålen i väggarna och igår så tag Älsklingen ner den extremt fula takfläkten:) så idag ska taket målas å listerna tas bort! Imorgon kommer nämligen vår ena hantverkare ;) ( Svärfar) å sätter upp "spackel tapeterna" och på Torstag kommer den andre hantverkaren ( Pappa) med de nya tapeterna och sätter upp dom!! Rummet ska vara färdigt innan lördag :)

Å Bebben leker för fullt inne i magen, det är jättemysigt <3 Me love!! Men om några veckor så gör det ingenting om h*n tittar ut :)

Nä nu ska jag se på våra bästa år och dricka te!!!

Hej å hå

Här rivs det skåp


RSS 2.0