Praktik:)

I måndags började jag på praktiken, där stormtrivs jag. Alla som arbetar där är lätta att ha å göra med och arbetstiderna är helt OK, men skulle nog inte klara av att bara jobba dagtid mån-fredag i all framtid. Det är ju alltid skönt att kunna vara ledig någon veckodag:)

Bebisen rör på sig hela tiden och det sparkar mer andra dagar<3

Just nu lyssnar jag/vi på hög musik och har precis bakat hallongrottor, det blev inte så himla lyckat så de kommer åka i soporna när jag smakat på nån, ´kan ju inte bjuda på dom när det är kalas....

Nä nu ska jag fortsätta i köket och börja laga middag, idag blir det karré med pommes och sås :)

P&K

Idag är det kallt!

Slutade skolan ca halv 10 idag, vi hade prov i psykologi... Jag har läst och skrivit och skrivit och läst det jag pluggat men det har inte fastnat i huvudet på mig!! Provet idag gick inget vidare och jag kände mig som en värdelös skit!!! Men frågorna var bara förvirrande och några saker som var med hade läraren inte gått igenom på någon lektion, man har istortsett bara fått läsa sig genom kapitlerna och hoppats på att det inte skulle komma några skitiga frågor, men det gjorde det!! Vet redan att jag fått IG på provet eftersom jag inte svarade på några frågor och säkert svarade fel på nån jag svarade på.. Läraren var inte ens på plats för att hjälpa oss med frågorna!!!

Jäjä nog pratat om den skiten :P
Jag känner bebisen i magen istortsett varje dag men det var bara igår som det dändes lite utanpå magen, Älsklingen var inte hemma så han fick inte kännt.. men det kommer nog snart igen :)

Nu ska jag dricka te för att få upp värmen :)

Ha det gott

Går lite segt med skrivandet ;)

Ska försöka bli bättre på att skriva men känns som att jag inte hinner.. fråfa mig inte vad jag gör, för det vet jag nog inte själv :)
Denna helgen har varit fullt ös kan man säga, i fredag jobbade jag, i lördags stod jag å min lovely faster på Bellevue marknad å krängde skit och igår var jag på Ullared med svärmor och svägerska. Vi var där från halv nio till halv fem, men det var värt det även om mina fötter värkte till 1000.
Fick och lade mig i sängen vid kvart över åtta på kvällen för att plugga och känner hur det rör sig inne i magen, jag la då handen på magen och fick en spark i handen <3 var sååå himla mysigt, synd att min kärlek inte var hemma och kände det, men det kommer nog snart igen :)

Tillbaka till ullared, köpte en massa fint till Bebis (bara nödvändiga saker) sen köpte jag allt mellan himmel å jord fast för en gång skull inget onödigt(förutom en godisburk) men det förtjänar man efter att ha gått runt där så många timmar.

Nää nu måste jag plugga!!

Love<3

Hjärtslag å bröllop

Igår var jag på MVC och lyssnade på hjärtslagen, som låg på 140 vilket är bra :) och så fick jag äver ett moderskapsintyg, det ni <3 ;) känner även rörelser därinne och bara LÄÄÄÄNGTAR efter att det ska kännas utanpå magen med:)

Idag är det bröllop för hela slanten, Linda och Gustav vigs i Jonsereds kyrka kl 15 å sen fortsätter vi ute på Nääs :) ska bli himla kul :) så nu måste jag åka till Allum och inhandla strumpbyxor..

Hörs hej <3


Ingen bra rubik idag

Idag vaknade jag med jätte ont i mitt högra smalben, så då valde jag att ligga kvar i min säng och inte gå till skolan. Jag haltar mig fram men hoppas på att det lägger sig när kroppen vaknat lite mer, ska nämligen jobba ikväll och det tänker jag oxå göra, hur ont det än gör :)

Igår var jag å Älsklingen i borås en sväng för att hälsa på Kalle som precis opererat sin käke, men han var inte klar när vi kom så vi gjorde vårat andra ärende i de trakterna, vi åkte till lager 157 för Gabriel behövde verkligen nya jeans och kläder till mig var det nästan ingen ide att kolla på för snart kommer jag la inte i dom ändå, men lite köpte jag iaf. En hood/zip tröja, tre finstickade "koftor" med knäppning och ett gööööra fint halsband:) sen bar det av tillbaka till sjukhuset i borås igen.
När vi kom hem vig 20- tiden så var jag helt slut, slumrade till på soffan.

Snart ska jag till MVC och få ett moderskapsintyg eller vad det heter och kanske lyssna på "tåget"(hjärtljudet) ,hoppas jag. Men innan det så ska jag allt se på Våra bästa år som börjar nu:)

<3

RSS 2.0